Sponsors

Het uitoefenen van triathlon als hobby brengt wel een hoog kostenplaatje met zich mee. Zo gaat er een hoog bedrag op aan bijvoorbeeld mijn kleding, allerlei schoenen, fiets en noem maar op. En wat dacht u van het reizen naar allerlei wedstrijden en trainingen. Gelukkig heb ik naast mijn ouders een aantal sponsors bereid gevonden om mij te ondersteunen. Deze sponsors wil ik graag hier aan u voorstellen. U vindt ze hier rechts op de pagina. Kijkt u ook eens op hun website

Wilt u ook sponsor worden?

Triathlon is geen goedkope sport, alles kost geld. Een fiets, kleding, start geld voor wedstrijden etc.

Daarom ben ik altijd opzoek naar sponsors die ,mij willen/kunnen steunen, om mij zelf nog meer te kunnen verbeteren en zo betere prestaties te kunnen leveren. Natuurlijk staat daar ook wat tegenover van mijn kant, ik kan u een aantal dingen bieden:

1. Uw logo/ bedrijfsnaam komt onder elke foto die ik op social media zet, waaronder twitter,instagram en facebook. En als dat van toepassing is een koppeling naar uw social media account.

2. Uw logo/ bedrijfsnaam krijgt een plekje op mijn website (zie andere sponsor logo's).

3. Ik schrijf een stukje over wat uw bedrijf precies doet, met daarbij een link naar uw website.

Heeft u interesse en kunt u iets voor mij kan betekenen, kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.