13 september 2015, Finale Eredivisie Triathlon

Gisteren het Eredivisie Triathlon seizoen samen met het team met een 9e plaats afgesloten, tijdens de Challenge Almere-Amsterdam Team-Relay. De wedstrijd was een Team-Relay, 380m zwemmen- 7km fietsen- 2km hardlopen in een estafette vorm.  Onze start volgorde was:

1. Donald tHillebregt 

2. Martin Pe

3. Davy Heijsteeg

4. Peter Denteneer

Na een goede start van Donald en Martin, mocht ik Als derde starten. Hard gezwommen, maar helaas moest ik alleen fietsen, omdat het deelnemersveld al uit elkaar getrokken was. Ik begon aan het lopen met het doel op een atleet die vlak voor mij liep. Zo hard gelopen als ik kon en tikte als negende team Peter Denteneer aan die als laatste moest starten. Uiteindelijk zijn we negende team geworden, en in de eind uitslag zijn we als team ook als Negende geëindigd.

Ik wil de atleten, Donald Hillebregt, Sander Berk, Raymond Pet, Martin Pet, Peter Denteneer, de coach John Heijsteeg en De sponsoren van OceanusTriTeam heel erg bedanken voor het feit dat ik dit seizoen heb mogen leren en knallen als eerste jaars in de Eredivisie! Natuurlijk wil ik ook alle supporters bedanken voor de support van dit gave eredivisie seizoen.

Nu op naar de laatste wedstrijd van mijn triathlon seizoen van 2015 tijdens de Bosbaan triathlon over twee weken.

 

Klik hier voor het video verslag van de eredivise wedstrijd in Almere.