11 september 2015, Nederlandskampioen scholierentriathlon

En dan wordt je tijdens een van de mooiste wedstrijden van het seizoen, Challenge Almere-Amsterdam, Nederlandskampioen scholieren triathlon bovenbouw.

In het wat koude water hard gezwommen en als 2e het water uit vlak achter Thomas Jansen, een snelle wissel en nog steeds op de tweede positie ging ik de fiets op. Hard gefietst en kwam als 2e aan bij de finish met de nummer 3 in de achtervolging. Mijn start van het lopen ging goed en al snel had ik de koppositie te pakken, maar de nummer twee en drie zaten mij vlak op de hielen. Lopen tot je niet meer kon en uiteindelijk als eerste over de finish, gevolgd door Joey van het Verlaat en Thomas Jansen. 

Een mooie wedstrijd dus, maar vooral genoten van alle enthousiaste scholieren van het Amstelveen College. Zij konden nu een keer zien wat jouw sport inhoud en beleven wat jou nou mee maakt tijdens zo'n wedstrijd. 

Ik wil RaboAlmere bedanken voor de mooie fiets en het Amstelveen College voor de mogelijkheid dat ik heb kunnen starten en dit mooie evenement voor de vierde keer heb kunnen mee maken.

Klik hier voor meer verslagen over de junior Challange tijdens het Challenge Almere-Amsterdam weekend.